Web Analytics Made Easy - Statcounter

فشار افزایش انتقادات مردمی از سلبریتی ها در موضوع معافیت مالیاتی و همچنین جدایی برخی از آن ها از رسانه ملی، باعث فرار روبه جلو برخی بازیگران و عدم پاسخگویی به افکار عمومی شده است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، روز ۱۲ آذرماه در کشاکش بیانیه ضد ملی صدای آبان، شیلا خداداد بازیگر سینما و تلویزیون در صفحه اینستاگرام خود نوشت: «واژگان جدیدی که این روز‌ها در تلویزیون ملی ایران درباره بازیگر‌ها گفته می‌شود را شنیده‌اید؟ واژه هنرمند خائن، یه لیبریتی، نیم‌لیبریتی و غیره… عجیب نیست که رسانه ملی یک کشور راجع به هنرمند همون کشور همچین رفتاری را می‌کند؟

بازیگر سریال «مسافری از هند» در این پست خود ادامه داد: «آیا همگی باید مانند عروسک دست ساز فقط فکر و عمل شما را اطاعت کنند و اگر کمی همسو با شما نباشند اینچنین، مورد بی احترامی قرار بگیرند؟ من به شخصه به خاطر بی‌احترامی‌های اخیر صدا و سیمای کشورم در هیچ سریال دیگری که از تلویزیون پخش شود بازی نخواهم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

پس از شیلا خداداد، نیوشا ضیغمی و احسان کرمی هم با انتشار مطالب مشابهی در صفحات شخصی‌شان، اعلام کردند که با صداوسیما همکاری نخواهند کرد و در واقع رسانه ملی را «تحریم» کرده‌اند؛ نکته جالب اینجاست که احسان کرمی (مجری)، همکاری با مجموعه کلاه قرمزی را از این تحریم مستثنی کرده است!

با توجه به اینکه انتقادات به چهره‌های هنری از سوی مردم در صفحات مجازی شدت گرفته و عناوینی مثل بیسواد، خائن، یه لیبریتی، نیم‌لیبریتی، میکروسلبریتی و .. به آنان اطلاق می‌شود، طبیعی است که برای فریب تاریخی غیرقابل بخشش ۱۳۹۶، اعتراضات مردمی افزایش پیدا کند و به صورت طبیعی این اعتراضات در رسانه ملی نیز منعکس می‌شود.

البته درباره شیلا خداداد که در متن منتشر شده اشاره می‌کند در هیچ سریال دیگری از تلویزیون بازی نخواهد نکرد، ذکر این سئوال ضروری است، مگر از سال ۱۳۸۷ تا ۱۳۹۸ او در سریالی بازی کرده است که توهم «مریل استریپ» بودن، افزایش یافته است؟ مهمترین تلاش خداداد در این سال‌ها سفر به آمریکا و کشیدن قلیان در کافه‌ای است که آل‌پاچینو نیز به آن سری زده است.

یا اصلا کدام کارگردان مشهوری که با تلویزیون همکاری دارد، به او پیشنهاد همکاری داده است؟ در واقع بیشتر از آنکه خداداد بدون استعداد خدادادی در عرصه بازیگری بخواهد با تلویزیون همکاری کند، برنامه‌سازان سیما هستند که طالب همکاری با او نیستند.

نکته مهمتر این است تمامی شهرت شیلا خداداد به خاطر حضور در سریال مسافری از هند (قاسم جعفری) است و به لیست نقش‌های او در ویکی پدیا که نگاه می‌کنیم غیر از یک نقش کوتاه در فیلم بادیگارد، او در ده سال گذشته در هیچ فیلم سینمایی مهمی حضور نیافته است. تنها فیلم موفق خداداد، قسمت دوم اخراجی‌ها است که قواره او را در سینما عیان می‌کند: نقش یک مهماندار ساده. باید بپذیریم که خداداد به لطف رپرتاژ‌های مکرر سایت زرد تی‌وی پلاس نامش دائما مطرح می‌شود و گرنه او در مجموعه سینما و تلویزیون محلی از اعراب ندارد که حالا بخواهد همکاری‌اش را با رسانه ملی قطع کند یا نکند!

پس از انتشار این پست، به فاصله کمی نیوشا ضیغمی در پست دیگری نوشت: سال هشتاد و دو شروع کار حرفه‌ای من با سریال فاخر در چشم باد اتفاق افتاد... آن روز‌ها تلویزیون ملی حرمت داشت جای هرکسی نبود، از کارگردان و بازیگر و مجری و تهیه کننده تا مدیران همه به فکر فرهنگ سازی و تولید محتوی‌هایی بودند که آینده فرهنگی مردم سرزمینمان را رقم خواهد زد. امروز این رسانه ملی تبدیل به رسانه شخصی شده!
رسانه‌ای که هیچ چیز سر جایش نیست ...
نه از اسم کارگردان‌های بزرگی همچون جوزانی و فتحی و لطیفی و برومند و طهماسب و... و. خبری هست
و نه مجریانی همچون فردوسی پور و حسنی و رشیدپور...
و نه مدیرانی که حتی شبیه آن سال‌ها باشند.

امروز آنتن تلویزیون تعلق به کسانی دارد که نه تنها فرهنگ نمی‌سازند بلکه بی فرهنگی و بی ادبی را رواج میدهند از آقای منفی باف و منفور برنامه هفت بگیر تا جوجه مجریان بی ادبی که با توهین و تحقیر کسانیکه سال‌ها برای هنر زحمت کشیده اند میخواهند خودنمایی کنند و بزرگ شوند.

این رویه یعنی ترویج پرخاشگری و فحاشی به جای گفتگو و نقد این یعنی به زوال بردن نسلی که ادبیات سخن گفتن را از شما می‌آموزد. برایتان باید تاسف خورد، همین و بسو امروز به عنوان کسی که همیشه سرم را بالا گرفتم و با افتخار عنوان کردم که شروع کارم با صدا و سیما بوده، مانند همکارانم به این شکل رفتار رسانه شما اعتراض دارم و نه تنها در تلویزیون شما کار نخواهم کرد بلکه به فرزندم هم اجازه تماشای برنامه شما را نخواهم داد.
زیرا ...
بی ادب را به زر مگو که نکوست
ادب مرد به زدولت اوست
یا حق

اگر به نوشته پر از اشتباه نیوشا ضیغمی دقت کنیم، درخواهیم یافت که او تنها سریالی که وی در آن حضور یافته، سریال در چشم باد مسعود جعفری جوزانی (سال ۱۳۸۲)، است و هیچ سریال مهمی طی این سالیان از ۱۳۸۲ تاکنون به او پیشنهاد نشده است.

در سینما هم غیر از فیلم اخراجی‌ها قسمت دوم، هیچ فیلم پرفروشی در کارنامه این بازیگر نیست و آنقدر بازی‌های ضیغمی نازل است که هیچگاه به یک قدمی یک جایزه سینمایی متوسط نیز نزدیک نشده است.

در شرایط کنونی او عمدتا در آثاری که شوهر میلیاردرش سرمایه‌گذار آن است، حضور پیدا می‌کند. نکته جالب در اشارات ضیغمی طعنه‌ای به مسعود فراستی است. منتقدی که به قول خودش مجموع فیلم‌هایی که ضیغمی در آن ایفای نقش کرده، ماقبل نقد است و هیچگاه در دایره نقد نمی‌گنجد. جالب اینجاست که به نام محمد حسین لطیفی اشاره کرده که او هم اکنون مجری برنامه هفت است.

پس از دارودسته اصغر فرهادی، درجه دو‌ها نیز دست به کار شدند/ وظیفه سنگین وزارت ارشاد

طبق پیگیری‌های خبرنگار ما، در این شبه کمپینی که بازیگران درجه دوم سینما به راه انداخته‌اند، بازیگران و چهره‌های مشهور دیگری هم قصد دارند در یک حرکت ضد ملی و ضدامنیتی در فضای مجازی، خط تحریم همکاری با رسانه ملی را دنبال کنند و موج تبلیغاتی دیگری برای رسانه‌های بیگانه فراهم کنند.

این موضوع از زاویه قابل بررسی است که این چهره‌ها  به دنبال راه‌اندازی کمپین‌های ضدملی و مقصرسازی از صداوسیما و سایرین هستند.

بر اساس شنیده‌ها تعداد دیگری از بازیگران درجه دو طی روز‌های آتی به این حرکت ضدملی سازمان‌یافته خواهند پیوست و همراه با ترامپ که صداوسیما را تحریم کرده است، آن‌ها نیز تحریم همکاری با رسانه ملی را اعلام خواهند کرد. از سوی دیگر، گمانه‌هایی مطرح است که همکاری برخی چهره‌ها با شبکه سعودی و دریافت پول‌های کلان از آل‌سعود، برخی از این بازیگرانِ از دور خارج‌شده را وسوسه کرده است تا با زمینه‌چینی و اجرای چند حرکت اعتراضی و ضدایرانی، شانس خود را (همچون مهناز افشار و مزدک میرزایی) برای نشستن بر سر سفره سعودی‌ها امتحان کنند.

وزارت ارشاد و نهاد‌های نظارتی وظیفه دارند با رصد دقیق تحرکات این چهره‌ها، تدابیر لازم و پاسخ مناسبی را برای این دست اقدامات بیاندیشند. قطعا پیوستگی همه نهاد‌های کشور از صداوسیما تا وزارت ارشاد و سایرین، برای مقابله با جبهه یکپارچه ضدایرانی (از واشنگتن تا ریاض و حتی تهران) آماده باشند.

منبع: مشرق

انتهای پیام/

منبع: آنا

کلیدواژه: تلویزیون سلبریتی ها شیلا خداداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۹۷۶۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسانه عبری از پیشرفت ملموس در سازش ریاض-تل‌آویو خبر داد

یک رسانه عبری زبان ادعا کرد، پیشرفت ملموسی در روند سازش بین ریاض و تل‌آویو به ثبت رسیده، این در حالی است که یک رسانه دیگر تاکید کرد، اکنون توپ در زمین عربستان است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، شبکه 12 در گزارشی اعلام کرد، همه نگاه‌ها متوجه ریاض است و امیدواری محتاطانه‌ای را در مورد شکل گیری پیشرفت جدیدی در این روند می‌توان ملاحظه کرد.

سابیر لیبکین نویسنده این گزارش در مقدمه آن آورده است: آیا سازشی در پیش است؟ محمد بن سلمان ولیعهد عربستان به شکل جداگانه‌ای با بلینکن و ابو مازن به گفتگو پرداخته است، در سایه مذاکرات انجام گرفته در رابطه با توافق مبادله اسرا، دولت بایدن فشارهایی را برای برقراری روابط بین اسرائیل و عربستان سعودی وارد می‌کند، یک منبع نزدیک به دربار عربستان در گفتگویی با شبکه 12 اعلام کرد نیازمند تضمین‌‌هایی برای فراهم شدن زمینه تشکیل دولت فلسطینی هستیم.

شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از منبع آگاه در دربار عربستان که در گفتگویی اختصاصی با این شبکه تلویزیونی شرکت کرده افزود:

امیدواری محتاطانه‌ای در رابطه با پیشرفت مذاکرات سازش وجود دارد، در این رابطه شاهد پیشرفت جدیدی هستیم.امروز ما نیازمند تضمین‌‌هایی از اسرائیل هستیم که راه برای شکل گیری دولت فلسطینی فراهم شود، این دولت باید در مرزهای 1967 تشکیل و شهرک‌های این منطقه تخلیه گردند، این یک پیش شرط ضروری است.ما در حال حاضر برای امضای توافقنامه پیمان دفاعی مشترک بین واشنگتن و ریاض تلاش می‌کنیم.ما تمام تلاش خود را به کار بستیم، همان طور که خوبی یهودیان را می‌خواهیم برای فلسطینیان هم خوبی می‌خواهیم، عدالت پایه و اساس حل منازعات بین همسایگان نزدیک است.

در بخش دیگری از این گزارش خبرنگار شبکه 12 تاکید کرد: در سایه جنگ دایر در غزه و مذاکرات مربوط به آزادی اسرا، طرف‌های مختلف تلاش می‌کنند تا از فرصت به دست آمده استفاده کرده و زمینه دستیابی به توافق فراگیری را فراهم کنند، توافقی که می‌تواند منجر به آتش بس در غزه شده اما در عین حال در برگیرنده توافقی برای تحقق صلح باشد که نه تنها پیشرفتی در مسئله فلسطینی به وجود آورد بلکه زمینه افزایش نفوذ عربستان را در روز بعد از پایان جنگ در این منطقه فراهم سازد.

با این حال سمدار بری خبرنگار و تحلیل‌گر روزنامه یدیعوت آحرانوت معتقد است که در حال حاضر توپ در زمین عربستان است.

او در گزارش خود در این رسانه عبری زبان نوشت: تماس‌های مربوط به سازش بین اسرائیل و عربستان که بعد از 7 اکتبر متوقف شد، با کمک و تلاش وزیر خارجه آمریکا که دیروز به ریاض سفر کرده بود، از سر گرفته شده است، این بار توافق دایره‌ای شکل است، واشنگتن چتر امنیتی برای ریاض فراهم می‌کند، در مقابل عربستان سعودی روند سازش را از سر می‌گیرد، و در همین حال فشار بلینکن بر حماس برای پذیرش توافق پیشنهاد مصر برای مبادله اسرا نیز افزایش پیدا می‌کند.

به اعتراف این رسانه عبری زبان، عملیات 7 اکتبر حماس، باعث شد تا تمامی تلاش‌های صورت گرفته برای سازش بین عربستان سعودی و اسرائیل متوقف شود.

به زعم خبرنگار این رسانه،  عربستان سعودی هم همانند اسرائیل، مصر و اردن از حماس و گروه اخوان المسلمین متنفر است.

او همچنین فاش کرد، طی هفت ماه گذشته از جنگ، ارتباط بین ریاض و تل‌آویو به شکل به شدت محدودی حفظ شد، این کار از طریق نمایندگان عربستان در ایالات متحده و اروپا انجام گرفته است و در عین حال ریاض به دقت و وسواس شانس بنیامین نتانیاهو برای بقا در قدرت را سبک و سنگین می‌کند، تا اینکه در هفته گذشته بود که سخنگویان سعودی اعلام کردند که حتی با وجود نتانیاهو هم روند برقراری روابط را به پیش خواهند برد.

گفت‌وگوهای پنهانی عربستان با اسرائیل در جریان جنگ غزهمخالفت ولیعهد عربستان با کوچ اجباری فلسطینیاندیدار و گفت‌وگوی وزرای خارجه آمریکا و عربستان درباره غزهجزئیات توافق آمریکا و عربستان برای سازش میان ریاض و تل‌آویو

یدیعوت آحارانوت از پشت پرده نشست بلینکن با ولیعهد عربستان خبر داد: این بار توافق به شکل دایره وار خواهد بود، واشنگتن چتر امنیتی برای ریاض فراهم خواهد کرد و تسلیحات مورد نیاز این کشور را تامین می‌کند، همچنین توافقنامه همکاری اطلاعاتی علیه ایران نیز بین دو کشور به امضا خواهد رسید و در مقابل نیز عربستان سعودی برنامه سازش با اسرائیل را که در حال حاضر متوقف شده است را از سر خواهد گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • باشگاه سپاهان: هواداران بانوی پرسپولیس رفتار ناشایست داشتند
  • شکایت؛ پاسخ سپاهان به شکایت پرسپولیس
  • شکایت باشگاه سپاهان از پرسپولیس
  • پشت‌پرده ماجرای یک ترور توسط موساد؛ رامین یکتاپرست کیست؟
  • پشت‌پرده گزارش بی‌بی‌سی درباره مرگ نیکا شاکرمی
  • اصرار چهره رسانه‌ای سعودی: ایران باید تجزیه شود!
  • افشای گفت‌وگوهای مخفیانه عربستان با اسرائیل در جریان جنگ غزه + جزئیات
  • پشت پرده انتخاب رئیس جدید امان رسانه‌ای شد
  • رسانه عبری از پیشرفت ملموس در سازش ریاض-تل‌آویو خبر داد
  • حدیث میرامینی ، بازیگر : مردم می‌گویند با این تلویزیون دروغگو همکاری نکن!